Cyber Security

Het huidige digitale tijdperk biedt veel kansen voor organisaties omdat werknemers niet langer gebonden zijn aan een vaste locatie. De toenemende digitalisering zorgt voor een efficiëntieslag die de wendbaarheid vergroot. Maar deze ontwikkelingen brengen ook risico’s met zich mee. Wij geloven er in dat cyber security teamwerk is en dat alleen als alle schakels op hun plek vallen, we de risico’s kunnen omzetten in kansen. 

Icon QUICKSCAN

QUICK SCAN

Laat onze specialisten uw omgeving controleren op de meest essentiële beveiligingsmaatregelen. Hierdoor heeft u snel inzicht in wat de huidige staat is van uw beveiliging. Vanuit onze ervaring weten we welke maatregelen het meeste impact hebben op de algemene security. Deze punten worden allemaal nagelopen tijdens een QuickScan. Dit biedt snel een helder overzicht hoe kwetsbaar uw omgeving is.

SECURITY AUDIT

Onze experts nemen u mee in de wereld van cyber security, door uw omgeving te toetsen aan de Center for Internet Security (CIS v8) standaard. Hierdoor heeft u direct inzicht in de volwassenheid van uw beveiligingsmaatregelen. CIS is de leider op het gebied beveiliging en hardening. De CIS control set baseert zich sterk op de technische maatregelen om uw beveiliging te verbeteren.
De security assessment bestaat uit een audit en een technische analyse van de bestaande maatregelen. De maatregelen worden vervolgend gewaardeerd op volwassenheid zodat direct duidelijk wordt waar verbetering mogelijk is. Onze specialisten zullen een resultaten presenteren en advies geven over waar verbeteringen mogelijk zijn. 

Icon SECURITY AUDIT - wit

ISO dienstverlening

Onze experts staan altijd klaar om uw organisatie te helpen aan een ISO 27001 certificering. Met de ISO 27001 certificering kunt u aantonen dat uw organisatie voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Onze expert helpen met zowel het certificeren als het implementeren van de maatregelen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Door onze aanpak zorgen wij dat uw organisatie goed beveiligd is.

EXTERNE CISO / CTO

Wij begrijpen dat het opstellen van een gedegen security of digitaal transformatie beleid een vak apart is. Het is dus een hele uitdaging voor veel organisaties om dit intern in te vullen. Het vereist zeer specialistische kennis terwijl het niet altijd een full-time functie is. Onze CISO’s en CTO’s hebben een schat aan ervaring in het adviseren in- en begeleiden van security en digitale transformatie projecten in kleine en grote organisaties.

icon CYBERSECURITY-AS-A-SERVICE

SECURITY-AS-A-SERVICE

In deze complete dienst helpen we organisaties met het opzetten van een solide cyber security strategie en begeleiden de implementatie. Hierdoor kunt u zich focussen op de kerntaken van de onderneming, terwijl wij er voor zorgen dat de beveiliging op orde is. 
Samen met uw IT team of IT partner zorgen wij voor een soepele implementatie van informatie beveiliging. Na de implementatie onderhouden en monitoren wij security aspecten van uw omgeving. Onze experts zorgen er voor dat er een balans is tussen, preventie, detectie en herstelmogelijkheden. Zo weet u dat uw data altijd veilig is.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons
Mail ons